Главная| | Регистрация | Вход | RSS Четверг, 09-09-10, 22:53Приветствую ВасГость

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 11
Форум » Национальная Вещательная Компания «Саха», Чурапчинский Филиал «Маарыкчаан» » Обсуждение Новостей » Хаяхсыт (Социальные работники)
Хаяхсыт
TERAtehnoДата: Суббота, 05-12-09, 23:13 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline

Прошел в селе Хаяхсыт круглый стол и конкурс Социальных работников, первое место заняли Таттинцы, Чурапча на второе место, к сожалению я имен не знаю, кто смотрел ролик и у кого какие вопросы, пожалуйста пишите, чтобы мой труд не оказался пустым, в круглом столе обсуждались такие вопросы как, Женский алкоголизм, я думаю этот вопрос не оставит равнодушным не одну семью. Я с радостью отвечу на все вопросы, и готов обсуждать любой вопрос, с не терпением жду ваши ответы на эту тему.

suspect

TERAtehnoДата: Вторник, 08-12-09, 17:51 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Статус: Offline
Чурапчы улууhун Хайахсытыгар илин энэр улуустарын социальнай кемускэллээх буолуу тэрилтэлэрин улэhиттэрин «Тегурук остуола» ыытылынна. Хайахсыт нэhилиэгэр буолбут улуустардаа5ы социальнай кемускэллээх буолуу уонна реаблитационнай киннэр специалистарын быйылгы илин энэрдээ5и семинаарыгар тэриллибит «тегурук остуолга» билинни ордук сытыытык турар- дьахталлар арыгылааhыннарын проблематын тула киэнник кэпсэттилэр. Манны тэнэ, итинник дьаллыктан омсэ5элээбит дьиэ кэргэни кытта, челугэр туhэрэр- реабилитационнай киннэр салайааччылара, специалистара хардарыта уопуттарын атастастылар.
Антонина Сивцева СР социальнай сайдыы, улэ министерствотын отделын салайаччыта интервью биэрдэ.

Салгыы сыллата ыытыллар социальнай улэhиттэр идэлэринэн конкурстара буолла. Идэ курэ5эр бастаабыттарга анал номиницияларынан бириистэр туттарылыннылар. Илин энэрдээ5и социальнай тэрилтэлэр семинардарын Хайахсыт нэhилиэгин дьаhалтата улахан суолтатын ууран олус сэргэхтик, бэйэтигэр туhалаахтык тэрийэн ыытта.

Терентий Кардашевскай, Ньургун Филиппов
www.tv.churapcha.ru
Прикрепления: 8768354.jpg(41Kb)

Форум » Национальная Вещательная Компания «Саха», Чурапчинский Филиал «Маарыкчаан» » Обсуждение Новостей » Хаяхсыт (Социальные работники)
Страница 1 из 11
Поиск:
Новый ответ
Текст сообщения:
{?BBPANEL?}
Опции сообщения:
Код безопасности:

Интернет Чурапча
Чурапча © 2010